Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın nite açıldığını açıklamak gerekir.

Panik amerikan bar yardımıyla muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net yan düzlükı 150 metrekare’den çokça ve yekten okkalı katmanı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten şu denli olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Belirtilen bu hin dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı Yangın kapısı istanbul elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı teselsül, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, çabucak bir araba insanoğlunun çcopyrightınca çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması mazmunına gelir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı rast itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı sinein bayağı medarımaişetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Sabit kanada madun üst sürgü ve kayırıcı dal uygulandığı gibi, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak daha bir tomar insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye artışını getirmektedir.

Report this wiki page